Ondernemen vanuit jouw essentie.

Ik ben ervan overtuigd dat ondernemen geen trucje is. Het gaat om het ontdekken van een leven én onderneming dat werkt voor jou zonder mee te gaan in de overtuigingen van anderen en ongeschreven regels vanuit de maatschappij.

Ondernemen vanuit je essentie is een onderneming creëren die jou in staat stelt een leven op jouw voorwaarden te leven én de wereld mooier te maken. Het betekent dat jij de bron bent van jouw succes.

Als je dit combineert met bewezen marketing- en salesstrategieën en vanuit daar actie onderneemt, dan is impact, resultaat en fulfilment dé weg die je toekomt!

Vanaf november neem ik weer nieuwe coachees aan.

Schrijf je in voor de wachtlijst en ik neem binnen 24 uur contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Het ondernemerschap is een spannende reis. Je wordt geconfronteerd met allerlei uitdagingen en keuzes. Hierdoor kun je gaan twijfelen aan jezelf en aan de keuzes die je gemaakt hebt of zelfs afdwalen van jouw authentieke kern. Ik geloof dat je alles in hebt om een bedrijf te creëren op jouw voorwaarde en ik help je daarin je eigen potentie te ontdekken door je in verbinding te brengen met je essentie.

Want als je vanuit je kern en jouw diepere purpose in actie bent, ervaar je dat alles mogelijk is. Als wat je doet namelijk klopt met jouw essentie, dan kan het niet anders dan dat je daar voldoening en succes mee ervaart én de wereld een stukje mooier maakt.

Ervaring van anderen

 • Marleen Westland Avatar
  Marleen Westland

  De coaching van Tamara was precies wat ik nodig had! Met haar aanstekelijke enthousiasme, humor, kennis en liefde ben ik sinds de start van mijn bedrijf binnen drie maanden enorm gegroeid in mindset en op persoonlijk vlak. Stappen die ik eerder nooit zou durven maken worden door coaching met Tamara zo veel makkelijker en fijner! Haar talent helpt je bedrijf doen groeien, uitdagen en te kijken wat er vanuit jou bij je past. -

  Sylvia Faasse Avatar
  Sylvia Faasse

  Na 3,5 jaar freelancen vond ik dat het tijd werd voor een business coach om mijn design studio naar ’the next level’ te tillen. Altijd lastig kiezen (er is tegenwoordig zoveel aanbod) - maar ik heb geen moment spijt van mijn keuze gehad! Tamara is oprecht, betrokken en heeft me dat extra ‘duwtje’ gegeven wat ik nodig had. Ze heeft talent voor ‘coaching’ wat resulteert in klanten die snel groeien op zowel persoonlijk + business vlak. Onwijs veel dank! -

 • Maudy de Bruin Avatar
  Maudy de Bruin

  De beste investering die ik in 2 jaar tijd gedaan heb...
  2 jaar lang heb ik mijn 'bedrijfje' als bijbaan gezien, maar in de 8 weken van het Learn & Get Ready traject is dat wel veranderd. Ik leef nu van mijn onderneming, en ik had nooit durven dromen dat ik dat in zo'n korte tijd kon waarmaken! Tamara hielp mij hierin te geloven, en hielp me met het durven van stappen zetten. Tamara geeft mij het gevoel dat ik het niet alleen hoef te doen, ondernemen doe ik met haar aan mijn zijde. In de 8 weken van ons Learn & Get Ready traject hebben we samen zo'n grote sprongen gemaakt, mijn bedrijf blijft groeien. Ik geloof en vertrouw op Tamara's advies en ik zie haar als expert op het gebied van ondernemen en marketing. Niet alleen in mijn onderneming, maar ook op persoonlijk vlak geeft ze me nieuwe en waardevolle inzichten. Ik vind het fijn dat het bij Tamara niet alleen om cijfertjes gaat, maar vooral over ondernemen vanuit je passie en gevoel. Van belemmerende overtuigingen maakt zij mij bewust en we zoeken samen hoe we deze kunnen tackelen. Dit coachingstraject haalt het beste in mij naar boven, ik vind het zo gaaf dat ik direct doorstroom in het volgende traject. Ik zou iedere vrouwelijke ondernemer Tamara aanraden! En ik blijf voorlopig nog wel even met haar samenwerken, ik heb nog nooit zo'n goede investering gedaan!
  -

  Annemieke Heller Avatar
  Annemieke Heller

  Wat heb ik genoten van mijn traject met Tamara. De uitkomst van deze maanden ging al mijn verwachtingen te boven. Heel eerlijk gezegd hield de prijs me in eerste instantie tegen, maar dat was nergens voor nodig! In twee maanden tijd ging ik van 'een vaag idee' naar een bedrijf waarmee ik het hele traject alweer had terugverdiend voor het goed en wel was afgerond! Om nog maar te zwijgen over alle verdere kennis die ik dankzij Tamara zelf en haar online leeromgeving heb opgestoken en de persoonlijke ontwikkeling die ik doormaakte.
  Tamara weet altijd op de juiste momenten de goede vragen te stellen waardoor je weer weet wat je moet doen. Soms liefdevol confronterend, precies wanneer je het nodig hebt om de juiste kant op te gaan. Ik kon dan ook niet anders dan een vervolgtraject met haar aangaan 🥰
  -

Na 3.5 jaar freelancer vond ik dat het tijd werd voor een business coach om mijn design studio naar ‘the next level’ te tillen. Altijd lastig kiezen (er is tegenwoordig zoveel aanbod) – maar ik heb geen moment spijt van mijn keuze gehad! Tamara is oprecht, betrokken en heeft me dat extra ‘duwtje’ gegeven wat ik nodig had. Ze heeft talent voor ‘coaching’ wat resulteert in klanten die snel groeien op zowel persoonlijk + business vlak. Onwijs veel dank!

Sylvia Faasse – Visual designer + Interior stylist
https://screative.co/