Van mentale ruis naar genieten in het nu

Zodat je ongeacht het resultaat een leven vanuit essentie creëert.

In drie maanden leer je de controle los te laten, oké te zijn met het niet-weten waardoor je eindelijk ware vrijheid gaat ervaren.

Het is een 1-op-1 coachingsprogramma met veel persoonlijke begeleiding.

Je kan je hieronder direct aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we of dit programma bij je aansluit en echt het gene is wat je nu nodig hebt.

Van mentale ruis naar genieten in het nu

Zodat je ongeacht het resultaat een leven vanuit essentie creëert.

In drie maanden leer je de controle los te laten, oké te zijn met het niet-weten waardoor je eindelijk ware vrijheid gaat ervaren.

Het is een 1-op-1 coachingsprogramma met veel persoonlijke begeleiding.

Je kan je hieronder direct aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we of dit programma bij je aansluit en echt het gene is wat je nu nodig hebt.

Je bent een hartstikke leuk mens. Mensen kijken ook tegen je op, iets waar je je maar weinig van bewust bent. Iedereen die jou goed kent zal je omschrijven als moedig, vrolijk, fijn om mee te praten, grappig, kan je altijd bij terecht en een slim persoon. Toch herken jij je in het meerendeel van de onderstaande punten:

 • Je bent intelligent, ontzettend zelfbewust en daarom schiet je geregeld in de over-analyseer modus.
 • Op een schaal van 1 tot 10 geniet je overall een 6 of minder, maar niemand zal het aan je zien. Het leven en het ondernemerschap voelt geregeld aan als een hele klus. De vraag ‘waar doe ik het eigenlijk voor?’ popt geregeld bij je op.
 • Of je ervaart juist dat je leven fantastisch geweldig is, afgewisseld met diepe downs. In de downs wil je terug naar de fantastische fase en in de fantastische fase ben je bang terug te komen in de down. Beide fases zijn vermoeiend en krijg je minder gedaan dan je zou willen.
 • Soms denk je dat je happy moments nep zijn. Alsof je faket dat je blij bent. Het voelt geforceerd. Terwijl de downs als ‘echt’ voelen. Je weet dat het onzin is en toch voelt het soms zo.
 • Geld blijft altijd een kopzorgen. Ondanks dat je ‘in het nu’ geen geldprobleem hebt maak je je geregeld zorgen over de toekomst en/of heb je een continue drang naar meer geld.
 • Als ik …. heb, dán voel ik me veiliger, beter, kan ik ontspannen, ga ik het anders doen, etc. Op de puntjes kan je van alles invullen. Denk aan; meer geld, meer slaap, meer klanten, betere klanten, beter aanbod, meer volgers, een anders huis, deze deadline afgerond, rust in je hoofd, etc. Maar elke keer als je iets bereikt of hebt komt er iets anders voor in de plaats.
 • Je hebt soms ineens mega imposter vibes.
 • Als ondernemer heb je het eigenlijk best goed voor elkaar. Alleen het voelt nooit echt zo. Je bent wel trots soms, maar je vertelt jezelf ook geregeld dat je er nog lang niet bent.
 • Je hebt al een bak aan zelfhulpboeken verslonden, (business)coaching en therapie gehad. Soms helpt het iets, maar echt “rust en peace” voel je nooit voor lange tijd.
 • Als toppunt van frustratie ben je je bewust van je destructieve gedachtes en dat dit niet dé waarheid is. Je wéét het en toch overkomt het je steeds weer dat gedachtes je in de tang hebben.

Zou er iets bestaan waardoor je hier voor altijd vanaf kan komen? Het korte antwoord is nee. Vast niet wat je wilt horen, maar wat nou als je nergens vanaf hoef te komen?

Als er écht iets ergs gebeurt ben jij diegene die het beste met situatie weet te dealen. Je blijft kalm, je schakelt snel en je weet wat er moet gebeuren.

Het zijn dan ook niet de omstandigheden, maar je eigen gedachtestroom die je doet blokkeren en frustreren. Je bent super zelfbewust dus dit is niks nieuw voor je. Wel waardoor je nog harder naar jezelf bent. Jij moet dit gewoon onder controle hebben van jezelf.

Ik weet het, ik was precies zo.

Ik heb van alles geprobeerd. Duizenden euro’s geïnvesteerd in (business)coaching, therapie, 50+ zelfhulpboeken, hypnose, healings, NLP, noem het maar op. In niks vond ik het ‘verlossende’ antwoord. Tot ik op een dag realiseerde ‘als ik altijd blijven zoeken, dan bevestig ik het idee dat ik iets mankeer.’

Terwijl, is dat wel zo? Of deal ik continu met plagende gedachtes in plaats van een écht probleem?

Er was maar één manier om daarachter te komen. Ik ging het leven testen. Reizen. Dansen.

Het onmogelijke bleek mogelijk. Ik leef nog en meer dan ooit tevoren!

Niet alleen de inkomsten bleven stabiel, ik was ook voor het eerst in jaren voor zo’n lange tijd ontspannen, vrolijk, creatief, gezellig en eigenlijk continu aan het genieten.

Ik begreep ineens wie ik was (iets heel anders dan denken wie ik dacht te moeten zijn), voelde heel sterk waar ik van aan ging, wat ik wel en niet wil en hoeveel ik op mezelf kon bouwen. Dát is wat mij betreft pure rijkdom.

Heb ik dan nooit geen negatieve gedachtes meer? Of onzekerheden? Ja, deze heb ik deze nog steeds, maar het immens grote verschil is dat ze geen vat meer op me hebben. Tuurlijk voel ik me wel eens meh, maar daaronder heerst altijd een gevoel van trots en euforie. Voor mezelf en voor wat het leven allemaal voor moois te bieden heeft. Werkelijk onbetaalbaar.

Benieuwd naar het hele verhaal? Luister dan de podcast aflevering hieronder. 

Terug naar jouw essentie, wat levert je dat op?

Kun jij je een leven voorstellen zonder mentale ruis? Dit betekent:

 1. Niet meer vluchten in gedachten, eten, pleasen, perfectioneren, vergelijken of andere vormen van zelfafwijzing.
 2. Genieten niet wanneer alles perfect is, maar ook midden in de chaos.
 3. In plaats van met angst, met vertrouwen naar de toekomst kijken.
 4. Bevrijding ervaren en innerlijke vrede vinden.
 5. Ruimte creëren om jouw passies te ontdekken en uit te bouwen.
 6. Je creativiteit en zelfvertrouwen vergroten.
 7. De gedachte dat je niet goed genoeg bent, loslaten.
 8. Met gemak grenzen stellen.
 9. Veerkracht opbouwen om tegenslagen aan te kunnen.
 10. Onvoorwaardelijk van jezelf houden.

Ik noem dit ultieme rijkdom. In dit programma wordt je niet overspoelt met theoretische concepten, maar leer je door de toepassing. We gebruiken jouw leven en alles wat daar zich in afspeelt als bouwstenen voor jouw persoonlijke groei.

The Essence Intensive, is een samenstelling van mijn persoonlijke ervaringen, praktische hulpmiddelen, unieke inzichten en mijn scherpe coaching – uiteraard geserveerd met een scheutje humor. 😉

Wat leer je tijdens The Essence Intensive?

Dat je goed genoeg bent. Onvoorwaardelijk. Je gaat genieten en niet onbelangrijk; hoe je dat doet, zónder dat je daar iets voor hoeft te behalen.

Ik spiegel je op je verhalen. De identificatie ermee en hoe je dat gaat loslaten. Ga je je nooit meer rot voelen? Zul je je nooit meer zorgen maken? Nee. Dat kan ook niet, want zonder het donker geen licht.

Het gaat dan ook om de oefening. En in die oefening begeleid ik je heel graag, zodat overtuigingen verdwijnen, gedachtes zullen oplossen en je het leven gaat dragen. De tools die je leert ga je de rest van je leven blijven gebruiken.

 

Topics waar we onder andere mee aan de slag gaan:

 • Leven volgens je kernwaarden
 • Energielekken tackelen
 • Loskomen van identificatie met gedachte en gevoel
 • Vieren van successen
 • Herkennen en loslaten van zelfafwijzing
 • Het zijn maar gedachtes
 • Het verzet ertegen is erger dan de situatie
 • Ongeacht het resultaat
 • Leven in het nu
 • Genieten, genieten en nog eens genieten

Hieronder vind je een aantal ervaringen die mensen met mij als coach in een eerder programma hadden.

schermafbeelding-2022-01-17-om-22.25.56

Eveline van Scherpenzeel
PCOS-Coach

Wat ben ik blij dat ik een 6-maanden-traject bij Tamara ben aangegaan! Voordat ik het coachingtraject begon, was ik bang dat ik mezelf over de kop zou gaan werken. Ik was bezig mijn bedrijf op te zetten, maar had totaal geen overzicht. Ook was ik nog vrij onzeker over mijn eigen competenties.

Dankzij Tamara heb ik zóveel stappen voorwaarts voorwaarts gemaakt! Niet alleen qua omzet, maar ook qua planning én qua mindset. Ik heb veel meer rust nu ik beter plan, nu ik durf te ondernemen op MIJN voorwaarden en een groot vertrouwen in mijzelf en mijn bedrijf heb. Dat is zeker dankzij Tamara. Ik ben behoorlijk koppig en had veel beperkende overtuigingen, en Tamara moest soms echt door muren breken om door te dringen bij mij… Maar ze is een volhouder, en dankzij dat is mijn mindset nu compleet “geshift” en heb ik fantastische resultaten geboekt!

Ik vind Tamara een enorm fijne allround businesscoach, waarbij je met allerlei vraagstukken terecht kunt (zowel praktisch als mentaal). Een coach die je aanmoedigt, maar ook zegt waar het op staat als het nodig is. Ze is er echt voor je en bezit ook nog eens een goede dosis humor. Zeker een aanrader! Bedankt voor alles Tamara, je bent goud!

“Ik heb een enorm vertrouwen in mijzelf en mijn bedrijf. Ik onderneem nu op MIJN voorwaarden én heb fantastische resultaten behaald.”

schermafbeelding-2022-01-17-om-22.25.56

“Ik heb een enorm vertrouwen in mijzelf en mijn bedrijf. Ik onderneem nu op MIJN voorwaarden én heb fantastische resultaten behaald.”

Eveline van Scherpenzeel
PCOS-Coach

 

Wat ben ik blij dat ik een 6-maanden-traject bij Tamara ben aangegaan! Voordat ik het coachingtraject begon, was ik bang dat ik mezelf over de kop zou gaan werken. Ik was bezig mijn bedrijf op te zetten, maar had totaal geen overzicht. Ook was ik nog vrij onzeker over mijn eigen competenties.

Dankzij Tamara heb ik zóveel stappen voorwaarts voorwaarts gemaakt! Niet alleen qua omzet, maar ook qua planning én qua mindset. Ik heb veel meer rust nu ik beter plan, nu ik durf te ondernemen op MIJN voorwaarden en een groot vertrouwen in mijzelf en mijn bedrijf heb. Dat is zeker dankzij Tamara. Ik ben behoorlijk koppig en had veel beperkende overtuigingen, en Tamara moest soms echt door muren breken om door te dringen bij mij… Maar ze is een volhouder, en dankzij dat is mijn mindset nu compleet “geshift” en heb ik fantastische resultaten geboekt!

Ik vind Tamara een enorm fijne allround businesscoach, waarbij je met allerlei vraagstukken terecht kunt (zowel praktisch als mentaal). Een coach die je aanmoedigt, maar ook zegt waar het op staat als het nodig is. Ze is er echt voor je en bezit ook nog eens een goede dosis humor. Zeker een aanrader! Bedankt voor alles Tamara, je bent goud!

“Ik durf nu ongeacht het resultaat ‘mijn ding’ te doen waardoor ik me veel minder druk maak over de toekomst en met veel meer energie veel meer geniet van het hier en nu.”

schermafbeelding-2022-01-26-om-14.31.37

Suzanne Verwoert
Your atypical nutrition coach

De Business Essence Mentoring van Tamara is een enorme boost geweest voor mij en mijn onderneming en heb daarom ook mijn traject bij haar verlengd.

Dit komt omdat Tamara zich niet alleen richt op business, maar vooral ook op wie ik ben en wat ik belangrijk vind in het leven. Ik werd belemmerd in het ondernemen door een tal van barrières die ik zelf zag. Zo had ik mijn agenda te vol gepland, wist ik niet goed hoe ik meer geld kon verdienen in minder tijd waarbij ik de kwaliteit van mijn coaching kon waarborgen en hoe ik veel meer mijn eigenheid in mijn aanbod kon verwerken.

Tamara houdt mij continu een spiegel voor met haar rechtdoorzee vragen en ziet waar ik heen wil en wat er allemaal in mij zit. Nog meer dan ikzelf! Want oh oh, ik hield me veel te klein. De grootste groei bleek helemaal niet in strategie te zitten, maar in hoe ik denk. Elke keer weer is dat waar Tamara me haarscherp op coacht, waardoor ik inzicht krijg in mijn eigen belemmerende overtuigingen. “Het is maar een verhaal, het zijn maar gedachtes.” Nu stap ik geregeld uit mijn comfortzone, wat spannend is maar ook zó waardevol. Ik durf nu ongeacht het resultaat ‘mijn ding’ te doen waardoor ik me veel minder druk maak over de toekomst en met veel meer energie veel meer geniet van het hier en nu. En dat terwijl mijn onderneming gewoon lekker doorgroeit!

Luister hier naar de ervaring van Suzanne na haar eerste half jaar coaching.

schermafbeelding-2022-01-26-om-14.31.37

“Ik durf nu ongeacht het resultaat ‘mijn ding’ te doen waardoor ik me veel minder druk maak over de toekomst en met veel meer energie veel meer geniet van het hier en nu.”

Suzanne Verwoert
Your atypical nutrition coach

De Business Essence Mentoring van Tamara is een enorme boost geweest voor mij en mijn onderneming en heb daarom ook mijn traject bij haar verlengd.

Dit komt omdat Tamara zich niet alleen richt op business, maar vooral ook op wie ik ben en wat ik belangrijk vind in het leven. Ik werd belemmerd in het ondernemen door een tal van barrières die ik zelf zag. Zo had ik mijn agenda te vol gepland, wist ik niet goed hoe ik meer geld kon verdienen in minder tijd waarbij ik de kwaliteit van mijn coaching kon waarborgen en hoe ik veel meer mijn eigenheid in mijn aanbod kon verwerken.

Tamara houdt mij continu een spiegel voor met haar rechtdoorzee vragen en ziet waar ik heen wil en wat er allemaal in mij zit. Nog meer dan ikzelf! Want oh oh, ik hield me veel te klein. De grootste groei bleek helemaal niet in strategie te zitten, maar in hoe ik denk. Elke keer weer is dat waar Tamara me haarscherp op coacht, waardoor ik inzicht krijg in mijn eigen belemmerende overtuigingen. “Het is maar een verhaal, het zijn maar gedachtes.” Nu stap ik geregeld uit mijn comfortzone, wat spannend is maar ook zó waardevol. Ik durf nu ongeacht het resultaat ‘mijn ding’ te doen waardoor ik me veel minder druk maak over de toekomst en met veel meer energie veel meer geniet van het hier en nu. En dat terwijl mijn onderneming gewoon lekker doorgroeit!

schermafbeelding-2022-01-17-om-22.09.24

Mandy van Schie
Leiderschap- en teamcoach

Tamara is goed in staat om mijn persoonlijke essentie boven water te halen en op die manier mijn bedrijf uit te bouwen. Op een manier die echt bij mij past. Ze is echt van cut the trap en vertel me hoe het echt zit. Je komt niet weg met een verhaal bij haar, waardoor ik accountable blijf aan het leven en bedrijf wat ik wil creëren.

Tamara is een open persoon en daarmee creëert ze direct vertrouwen in de relatie. Daarnaast is ze ook gezellig. Iets wat ik erg belangrijk vind. Zo’n traject is erg intens met alle groei die ik doormaak dus dat er daarnaast ook gelachen wordt maak het ook luchtig.

Ondanks dat ik vol zat in mijn agenda heb ik constante groei ervaren. Aan de ene kant in een stuk kennis en kunde rondom marketing en sales die zij constant spiegelt naar ontwikkelpunten. Marketing is niet moeilijk, maar is onlosmakelijk verbonden met persoonlijke onzekerheden. Ik kwam er al snel achter dat je kennis wat betreft marketing versterkt kan worden, maar dat de allergrootste win in de persoonlijk groei daaronder zit. Het afgelopen half jaar is mijn vertrouwen hierin dan ook enorm toegenomen.

Ik ervaarde verwarring met wat en waar naar ik toe wilde. Nu is het helder wat ik wil, hoe mijn aanbod eruit ziet en creëer ik echt een bedrijf en leven op mijn voorwaarden. Ook schoot mijn aanbod alle kanten op en liet ik me erg beïnvloeden van hoe het zou moeten horen volgens de markt. Tamara heeft me laten zien wat mijn toegevoegde waarde is met een bijpassende prijs. Hierdoor kon ik een heel ander productaanbod en verdienmodel creëren met een tienvoudige van de prijs wat ik eerst vroeg.

Ze is altijd bereikbaar voor vragen. Bij een error kan je haar contacten en haalt ze je er uit waardoor je meteen weer door kunt. Super waardevol en omdat ik nog veel potentie zie heb ik met vertrouwen en zin mijn traject verlengd.

“Ik kwam er al snel achter dat de allergrootste win in persoonlijk groei zit. Het afgelopen half jaar is mijn vertrouwen enorm toegenomen.”

schermafbeelding-2022-01-17-om-22.09.24

“Ik kwam er al snel achter dat de allergrootste win in persoonlijk groei zit. Het afgelopen half jaar is mijn vertrouwen enorm toegenomen.”

Mandy van Schie
Leiderschap- en teamcoach

 

Tamara is goed in staat om mijn persoonlijke essentie boven water te halen en op die manier mijn bedrijf uit te bouwen. Op een manier die echt bij mij past. Ze is echt van cut the trap en vertel me hoe het echt zit. Je komt niet weg met een verhaal bij haar, waardoor ik accountable blijf aan het leven en bedrijf wat ik wil creëren.

Tamara is een open persoon en daarmee creëert ze direct vertrouwen in de relatie. Daarnaast is ze ook gezellig. Iets wat ik erg belangrijk vind. Zo’n traject is erg intens met alle groei die ik doormaak dus dat er daarnaast ook gelachen wordt maak het ook luchtig.

Ondanks dat ik vol zat in mijn agenda heb ik constante groei ervaren. Aan de ene kant in een stuk kennis en kunde rondom marketing en sales die zij constant spiegelt naar ontwikkelpunten. Marketing is niet moeilijk, maar is onlosmakelijk verbonden met persoonlijke onzekerheden. Ik kwam er al snel achter dat je kennis wat betreft marketing versterkt kan worden, maar dat de allergrootste win in de persoonlijk groei daaronder zit. Het afgelopen half jaar is mijn vertrouwen hierin dan ook enorm toegenomen.

Ik ervaarde verwarring met wat en waar naar ik toe wilde. Nu is het helder wat ik wil, hoe mijn aanbod eruit ziet en creëer ik echt een bedrijf en leven op mijn voorwaarden. Ook schoot mijn aanbod alle kanten op en liet ik me erg beïnvloeden van hoe het zou moeten horen volgens de markt. Tamara heeft me laten zien wat mijn toegevoegde waarde is met een bijpassende prijs. Hierdoor kon ik een heel ander productaanbod en verdienmodel creëren met een tienvoudige van de prijs wat ik eerst vroeg.

Ze is altijd bereikbaar voor vragen. Bij een error kan je haar contacten en haalt ze je er uit waardoor je meteen weer door kunt. Super waardevol en omdat ik nog veel potentie zie heb ik met vertrouwen en zin mijn traject verlengd.

Voor wie is dit traject?

Je bent ondernemer (ongeveer 2+ jaar, maar is geen harde eis). Eigenlijk weet je dat je heel veel in je hebt en dat het leven (en je onderneming) vooral bedoeld is om er iets moois van te maken. Niet later maar nu. Toch denk je jezelf vaker klem dan je wil. Al jaren ben je bezig met persoonlijke ontwikkeling en ook coaching en therapie is jou niet onbekend.

Oftewel; je hebt al heel wat zelf uitgetest en geprobeerd, ook een hoop van geleerd, maar niets wat blijvend werkt. Heb ik het over jou? Vraag dan hieronder een kennismakingsgesprek aan. Dan onderzoeken we samen of dit programma bij je aansluit en of jij bij het programma past.

Praktische informatie

  • We starten het traject met een online Kick-off van een anderhalf uur. Tijdens de Kick-off gaan we aan de slag met jouw Essentie Statement. Er wordt gemeten hoe je het leven nu benadert en ervaart, aan de hand daarvan stellen we een gericht coachingsplan op. 
  • Zes 1-op-1 Essense Intensive calls van 30 minuten.
  • Wekelijkse opdracht, intentie of inzicht (afhankelijk van wat er bij jou speelt).
  • Toegang tot mijn zakelijke Whatsapp waarin je tussendoor al je vragen kan stellen.

  De investering voor ‘The Essense Intensive’ bedraagt 850,- per maand exclusief BTW. Het bedrag is aftrekbaar.

   

  VAN MENTALE RUIS NAAR MENTALE VRIJHEID, ZODAT JE ONGEACHT DANSEND DOOR HET LEVEN GAAT!

   

Praktische informatie

  • We starten het traject met een online Kick-off van een anderhalf uur. Tijdens de Kick-off gaan we aan de slag met jouw Essentie Statement. Er wordt gemeten hoe je het leven nu benadert en ervaart, aan de hand daarvan stellen we een gericht coachingsplan op. 
  • Zes 1-op-1 Essense Intensive calls van 30 minuten.
  • Wekelijkse opdracht, intentie of inzicht (afhankelijk van wat er bij jou speelt).
  • Toegang tot mijn zakelijke Whatsapp waarin je tussendoor al je vragen kan stellen.

   

  De investering voor ‘The Essense Intensive’ bedraagt 850,- per maand exclusief BTW. Het bedrag is aftrekbaar.

   

  VAN MENTALE RUIS NAAR MENTALE VRIJHEID, ZODAT JE ONGEACHT DANSEND DOOR HET LEVEN GAAT!


Gratis Masterclass:

'Creëer je eigen Essentie Statement'

Dé tool die je sturing geeft in het maken van de juiste keuzes, zodat je met vertrouwen een onweerstaanbaar aantrekkelijk leven creëert. 

Dinsdag 14 november 2023 van 10.00 uur - 11.30, meld je hieronder aan of bekijk hier alle info.

*Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees er gerust meer over in mijn Privacy Policy.

This will close in 0 seconds