Dansend door het leven

Met jouw onderneming als middel voor persoonlijke groei.

Op naar meer peace of mind in jouw succesvolle onderneming.

Dansend door het leven

Met jouw onderneming als middel voor persoonlijke groei.

Op naar meer peace of mind in jouw succesvolle onderneming.

Jij bent een gevestigde ondernemer, je speelt het spel al een tijdje mee, maar je bent er helemaal klaar mee..

..dat je na alle coaching, persoonlijk ontwikkeling en alle routes die je hebt bewandeld met je strategie het nog steeds niet als 100% kloppend voelt. Geregeld voel je je gehaast en kom je tijd en headspace tekort. Je mag ook best tevreden zijn, vind je zelf, maar je wil ook meer. Alleen hoe dan? En wanneer levert het dan wél die voldoening op?

Hi, ik ben Tamara

Na jarenlang strijdlustig geweest te zijn in het najagen van vrijheid, was ik vooral bezig met de bestemming in plaats van in het nu genieten van wat is. Geluk leek iets waar je naar toe kon werken en ik zette alles op alles om dat te bereiken.

Nu kwam ik er na heel wat mentale errors achter dat je inderdaad je eigen leven kan creëren en dat het ondernemerschap daar een bijzonder mooi middel voor is, maar ook dat echte vrijheid en geluk in jezelf zit. Ik heb geleerd hoe ik voldoening kan ervaren, wat belangrijk is voor mij en hoe mijn ondernemerschap mij daarin voorziet.

Wie ik verder ben? Nou ik zou mezelf omschrijven als iemand van uitersten.

 • Van heel veel werken tot heel weinig werken. I can love it both.
 • Van drie keer in de week naar de sportschool afgewisseld met 3 maanden niets. Is ook balans toch?
 • Ik vind mezelf de grootste schijtert als het gaat om bungeejumpen of iets dergelijks. Al geef je me geld mee, I won’t do it.
 • Ben je een dierbare of een klant, ik praat niet met je mee voor de lieve vrede. Maar ik help je, support je en adviseer je met alles wat ik in me heb.
 • Dol op mijn kat Poekie ondanks dat ik hartstikke allergisch ben.

Mijn allergrootste hobby is dansen. Voornamelijk de latin dans Bachata Sensual. Ik ben regelmatig op de dansvloer te vinden in zowel binnen- als buitenland. Mede door de muziek heb ik een ware crush op de Spaanse taal, die ik dan ook hevig aan het leren ben.

Hi, ik ben Tamara

Na jarenlang strijdlustig geweest te zijn in het najagen van vrijheid, was ik vooral bezig met de bestemming in plaats van in het nu genieten van wat is. Geluk leek iets waar je naar toe kon werken en ik zette alles op alles om dat te bereiken.

Nu kwam ik er na heel wat mentale errors achter dat je inderdaad je eigen leven kan creëren en dat het ondernemerschap daar een bijzonder mooi middel voor is, maar ook dat echte vrijheid en geluk in jezelf zit. Ik heb geleerd hoe ik voldoening kan ervaren, wat belangrijk is voor mij en hoe mijn ondernemerschap mij daarin voorziet.

Wie ik verder ben? Nou ik zou mezelf omschrijven als iemand van uitersten.

 • Van heel veel werken tot heel weinig werken. I can love it both.
 • Van drie keer in de week naar de sportschool afgewisseld met 3 maanden niets. Is ook balans toch?
 • Ik vind mezelf de grootste schijtert als het gaat om bungeejumpen of iets dergelijks. Al geef je me geld mee, I won’t do it.
 • Ben je een dierbare of een klant, ik praat niet met je mee voor de lieve vrede. Maar ik help je, support je en adviseer je met alles wat ik in me heb.
 • Dol op mijn kat Poekie ondanks dat ik hartstikke allergisch ben.

Mijn allergrootste hobby is dansen. Voornamelijk de latin dans Bachata Sensual. Ik ben regelmatig op de dansvloer te vinden in zowel binnen- als buitenland. Mede door de muziek heb ik een ware crush op de Spaanse taal, die ik dan ook hevig aan het leren ben.

Je draait al even mee en er is genoeg om trots op te zijn maar, hoe goed het ook aan de buitenkant eruit ziet, jij loopt constant achter de feiten aan. Moe van de zelfgecreëerde druk waarbij je niet meer weet hoe je vanuit eigenheid je business verder kunt uitbouwen.

Je business dragen. Op jouw manier.

Wat je echt wil, is je visie met eigenheid slim in de markt zetten. Efficiënt werken zodat je bedrijf financieel gezond blijft en jij vrijheid gaat creëren én ervaren. Je business dragen inclusief alle uitdagingen die het met zich meebrengt.

 • Je weet dat het slimmer kan, maar je op de één of andere miraculeuze wijze werk jij alleen maar harder.
 • Elke dag poppen er 10 mogelijkheden aan ideeën door je hoofd, maar je vraagt je direct af of het wel de juiste stap is. Geen gebrek aan creativiteit wel aan focus en keuzes maken.
 • Vragen als, hoe dan? Ben ik wel zover? Kan ik dit wel? Die logischerwijs uit je ego oppoppen en je ervan weerhouden om actie te ondernemen.
 • Je bent trots op wat je nu gecreëerd hebt, maar het voelt nog niet 100% JIJ. Je bent nog zoekende (tot nu toe meer extern, dan intern) hoe je jouw essentie tot uiting brengt want die echtheid is mega belangrijk voor jou.
 • Je wil nóg meer impact maken, alleen een gedeeltelijke tekort-mindset (waar je je wel bewust van bent) houd je nog tegen om behalve groots te dromen ook groots te doen.

Business Essence Mentoring 1:1

 • Je leert op jezelf vertrouwen, zodat je ongeacht de resultaten een bedrijf en leven vanuit essentie creëert.
 • Je stopt met consessies doen en gaat leren luisteren naar dat wat je echt wilt en daarin ook de nodige stappen gaat zetten.
 • We doordrenken je aanbod en strategie van eigenheid zodat je klanten als een magneet aantrekt.
 • Je gaat je eigen doelen chrushen. Met nadruk op ‘eigen’. Een authentiek bedrijf is een duurzaam bedrijf.
 • Sales wordt je tweede natuur, ook wanneer je je (duurdere) programma’s gaat verkopen zodat je met gemak de werkelijke waarde van jouw programma weet over te brengen.

Voor wie is dit traject?

Ik coach met name kennisondernemers. Denk aan mindset-coaches, voedings-coaches, therapeuten, consultants, teamcoaches en leiderschap-coaches. Je werkt met trajecten of wil dit op korte termijn doen. Niet het verkopen van je tijd, maar de transformatie die jouw klanten doorgaan is waar je je op focust. Of dit nu 1-op-1 is of in een groep, hoge kwaliteit coaching en persoonlijke verbinding staan hoog bij je in het vaandel.

Business Essence Mentoring 1:1

 • Je leert op jezelf vertrouwen, zodat je ongeacht de resultaten een bedrijf en leven vanuit essentie creëert.
 • Je stopt met consessies doen en gaat leren luisteren naar dat wat je echt wilt en daarin ook de nodige stappen gaat zetten.
 • We doordrenken je aanbod en strategie van eigenheid zodat je klanten als een magneet aantrekt.
 • Je gaat je eigen doelen chrushen. Met nadruk op ‘eigen’. Een authentiek bedrijf is een duurzaam bedrijf.
 • Sales wordt je tweede natuur, ook wanneer je je (duurdere) programma’s gaat verkopen zodat je met gemak de werkelijke waarde van jouw programma weet over te brengen.

Voor wie is dit traject?

Ik coach met name kennisondernemers. Denk aan mindset-coaches, voedings-coaches, therapeuten, consultants, teamcoaches en leiderschap-coaches. Je werkt met trajecten of wil dit op korte termijn doen. Niet het verkopen van je tijd, maar de transformatie die jouw klanten doorgaan is waar je je op focust. Of dit nu 1-op-1 is of in een groep, hoge kwaliteit coaching en persoonlijke verbinding staan hoog bij je in het vaandel.

Geen one size fits all programma, maar persoonlijk en hoogwaardig zodat jij op alle vlakken, strategisch en qua mindset krijgt wat je nodig hebt.

In dit exclusieve 1-op-1 zes maandentraject ga ik samen met jou opzoek naar wat jou nu tegenhoudt om de volgende stappen in je bedrijf te nemen. Ik kijk met je naar oude overtuigingen die de weg voor meer succes blokkeren en tegelijkertijd stellen we doelen op die je mega uitdagen. Excitement en plezier all the way!

Daarnaast werken we samen aan een te gekke marketing- en salesstrategie waarmee je je doelen gaat halen of misschien wel gaat overtreffen. Je zal niet de eerste zijn die dat flikt en achteraf denk; oh dat ging eigenlijk best makkelijk.

Maudy de Bruin over het traject.

Denise van Duren over
haar ervaring.

Geen one size fits all programma, maar persoonlijk en hoogwaardig zodat jij op alle vlakken, strategisch en qua mindset krijgt wat je nodig hebt.

In dit exclusieve 1-op-1 zes maandentraject ga ik samen met jou opzoek naar wat jou nu tegenhoudt om de volgende stappen in je bedrijf te nemen. Ik kijk met je naar oude overtuigingen die de weg voor meer succes blokkeren en tegelijkertijd stellen we doelen op die je mega uitdagen. Excitement en plezier all the way!

Daarnaast werken we samen aan een te gekke marketing- en salesstrategie waarmee je je doelen gaat halen of misschien wel gaat overtreffen. Je zal niet de eerste zijn die dat flikt en achteraf denk; oh dat ging eigenlijk best makkelijk.

Maudy de Bruin over wat
het traject haar heeft opgeleverd.

Denise van Duren over
haar fantastische
successen.

Wanneer jij in verbinding bent met jouw essentie, gecombineerd met praktische, bewezen businessstrategieën en vanuit daar actie gaat ondernemen, wordt jouw onderneming hoe dan ook een ‘kloppend’ succes.

Dit traject is alleen voor jou als:

 • Investeren in je bedrijf logisch is voor jou. Daarnaast is commitment aan je eigen doelen belangrijk. Als je ja zegt tegen dit traject, zeg je vooral ja tegen jezelf.
 • Het zo echt niet veel langer kan doorgaan. Je voelt namelijk dat er meer inzit qua wat je kan betekenen voor je klanten, je eigen persoonlijk groei (meer lak hebben aan), maar ook zoiets als je leven leven en ondernemen zoals alleen jij dat kan doen.
 • Je oprecht benieuwd bent naar de stretch van je eigen potentie en bereid bent om daarvoor uit je comfortzone te stappen. Je weet dat er ongemakkelijke momenten aan zullen komen. Zonder wrijving geen glans. But i’m here for you to support you.
 • Je een duidelijke visie hebt ook al zoek je nog wel eens naar de juiste woorden en de wens hebt om 5k á 30k per maand te (blijven) verdienen. Just to name a range. Al zijn de centen niet de holy grail voor je. Jij wil vooral een leven op jouw voorwaarden, vanuit jouw essentie – met financiële resultaten – maar dan wel die van betekenis zijn.

Wanneer jij in verbinding bent met jouw essentie, gecombineerd met praktische, bewezen businessstrategieën en vanuit daar actie gaat ondernemen, wordt jouw onderneming hoe dan ook een ‘kloppend’ succes.

Dit traject is alleen voor jou als je:

 • Investeren in je bedrijf logisch voor jou. Daarnaast is commitment aan je eigen doelen belangrijk. Als je ja zegt tegen dit traject, zeg je vooral ja tegen jezelf.
 • De urgentie voelt om iets te veranderen aan de huidige situatie. Je voelt namelijk dat er meer inzit qua wat je kan betekenen voor je klanten, je eigen persoonlijk groei (meer lak hebben aan), maar ook zoiets als je leven leven en ondernemen zoals alleen jij dat kan doen.
 • Je bent oprecht benieuwd naar de stretch van je eigen potentie en bereid om daarvoor uit je comfortzone te stappen. Je weet dat er ongemakkelijke momenten aan zullen komen. Zonder wrijving geen glans. But i’m here for you to support you.
 • Je hebt een duidelijke visie en de wens om 5k á 30k per maand te verdienen. Just to name a range. Al zijn de centen niet de holy grail voor je. Jij wil vooral een leven op jouw voorwaarden, vanuit jouw essentie – met financiële resultaten – maar dan wel die van betekenis zijn.
schermafbeelding-2022-01-17-om-22.25.56

Eveline van Scherpenzeel
PCOS-Coach

Wat ben ik blij dat ik een 6-maanden-traject bij Tamara ben aangegaan! Voordat ik het coachingtraject begon, was ik bang dat ik mezelf over de kop zou gaan werken. Ik was bezig mijn bedrijf op te zetten, maar had totaal geen overzicht. Ook was ik nog vrij onzeker over mijn eigen competenties.

Dankzij Tamara heb ik zóveel stappen voorwaarts voorwaarts gemaakt! Niet alleen qua omzet, maar ook qua planning én qua mindset. Ik heb veel meer rust nu ik beter plan, nu ik durf te ondernemen op MIJN voorwaarden en een groot vertrouwen in mijzelf en mijn bedrijf heb. Dat is zeker dankzij Tamara. Ik ben behoorlijk koppig en had veel beperkende overtuigingen, en Tamara moest soms echt door muren breken om door te dringen bij mij… Maar ze is een volhouder, en dankzij dat is mijn mindset nu compleet “geshift” en heb ik fantastische resultaten geboekt!

Ik vind Tamara een enorm fijne allround businesscoach, waarbij je met allerlei vraagstukken terecht kunt (zowel praktisch als mentaal). Een coach die je aanmoedigt, maar ook zegt waar het op staat als het nodig is. Ze is er echt voor je en bezit ook nog eens een goede dosis humor. Zeker een aanrader! Bedankt voor alles Tamara, je bent goud!

“Ik heb een enorm vertrouwen in mijzelf en mijn bedrijf. Ik onderneem nu op MIJN voorwaarden én heb fantastische resultaten behaald.”

schermafbeelding-2022-01-17-om-22.25.56

“Ik heb een enorm vertrouwen in mijzelf en mijn bedrijf. Ik onderneem nu op MIJN voorwaarden én heb fantastische resultaten behaald.”

Eveline van Scherpenzeel
PCOS-Coach

 

Wat ben ik blij dat ik een 6-maanden-traject bij Tamara ben aangegaan! Voordat ik het coachingtraject begon, was ik bang dat ik mezelf over de kop zou gaan werken. Ik was bezig mijn bedrijf op te zetten, maar had totaal geen overzicht. Ook was ik nog vrij onzeker over mijn eigen competenties.

Dankzij Tamara heb ik zóveel stappen voorwaarts voorwaarts gemaakt! Niet alleen qua omzet, maar ook qua planning én qua mindset. Ik heb veel meer rust nu ik beter plan, nu ik durf te ondernemen op MIJN voorwaarden en een groot vertrouwen in mijzelf en mijn bedrijf heb. Dat is zeker dankzij Tamara. Ik ben behoorlijk koppig en had veel beperkende overtuigingen, en Tamara moest soms echt door muren breken om door te dringen bij mij… Maar ze is een volhouder, en dankzij dat is mijn mindset nu compleet “geshift” en heb ik fantastische resultaten geboekt!

Ik vind Tamara een enorm fijne allround businesscoach, waarbij je met allerlei vraagstukken terecht kunt (zowel praktisch als mentaal). Een coach die je aanmoedigt, maar ook zegt waar het op staat als het nodig is. Ze is er echt voor je en bezit ook nog eens een goede dosis humor. Zeker een aanrader! Bedankt voor alles Tamara, je bent goud!

“Ik ben iets echts eigens aan het creëren. Dit levert zoveel rust en vrijheid op en na twee maanden samenwerken al mijn eerste 10k maand gedraaid!”

schermafbeelding-2022-01-26-om-14.31.37

Suzanne Verwoert
Your atypical nutrition coach

De Business Essence Mentoring van Tamara is een enorme boost geweest voor mij en mijn onderneming en dat terwijl we pas enkele maanden onderweg zijn samen. Ik voel me nu al zoveel sterker in mijn schoenen staan.

Dit komt omdat Tamara zich niet alleen richt op business, maar vooral ook op wie ik ben en wat ik belangrijk vind in het leven. Ik werd belemmerd in het ondernemen door een tal van barrières die ik zelf zag. Zo had ik mijn agenda te vol gepland, wist ik niet goed hoe ik meer geld kon verdienen in minder tijd waarbij ik de kwaliteit van mijn coaching kon waarborgen en hoe ik veel meer mijn eigenheid in mijn aanbod kon verwerken.

Tamara houdt mij continu een spiegel voor door haar rechtdoorzee vragen en snapt ook strategisch gezien waar ik heen wil en wat er allemaal in mij zit. Want oh oh, ik hield me veel te klein. Nu stap ik geregeld uit mijn comfortzone, wat spannend is maar ook zó waardevol. Mijn vertrouwen groeit constant, mijn salesgesprekken zijn daadkrachtig en ik ben iets echts eigens aan het creëren. Echt vanuit mijn essentie. Dit levert zoveel rust en vrijheid op. Ik zit veel beter in mijn energie en heb ik zelfs mijn eerste 10k maand gedraaid. 

schermafbeelding-2022-01-26-om-14.31.37

“Ik ben iets echts eigens aan het creëren. Dit levert zoveel rust en vrijheid op en na twee maanden samenwerken al mijn eerste 10k maand gedraaid!”

Suzanne Verwoert
Your atypical nutrition coach

 

De Business Essence Mentoring van Tamara is een enorme boost geweest voor mij en mijn onderneming en dat terwijl we pas enkele maanden onderweg zijn samen. Ik voel me nu al zoveel sterker in mijn schoenen staan.

Dit komt omdat Tamara zich niet alleen richt op business, maar vooral ook op wie ik ben en wat ik belangrijk vind in het leven. Ik werd belemmerd in het ondernemen door een tal van barrières die ik zelf zag. Zo had ik mijn agenda te vol gepland, wist ik niet goed hoe ik meer geld kon verdienen in minder tijd waarbij ik de kwaliteit van mijn coaching kon waarborgen en hoe ik veel meer mijn eigenheid in mijn aanbod kon verwerken.

Tamara houdt mij continu een spiegel voor door haar rechtdoorzee vragen en snapt ook strategisch gezien waar ik heen wil en wat er allemaal in mij zit. Want oh oh, ik hield me veel te klein. Nu stap ik geregeld uit mijn comfortzone, wat spannend is maar ook zó waardevol. Mijn vertrouwen groeit constant, mijn salesgesprekken zijn daadkrachtig en ik ben iets echts eigens aan het creëren. Echt vanuit mijn essentie. Dit levert zoveel rust en vrijheid op. Ik zit veel beter in mijn energie en heb ik zelfs mijn eerste 10k maand gedraaid. 

schermafbeelding-2022-01-17-om-22.09.24

Mandy van Schie
Leiderschap- en teamcoach

Tamara is goed in staat om mijn persoonlijke essentie boven water te halen en op die manier mijn bedrijf uit te bouwen. Op een manier die echt bij mij past. Ze is echt van cut the trap en vertel me hoe het echt zit. Je komt niet weg met een verhaal bij haar, waardoor ik accountable blijf aan het leven en bedrijf wat ik wil creëren.

Tamara is een open persoon en daarmee creëert ze direct vertrouwen in de relatie. Daarnaast is ze ook gezellig. Iets wat ik erg belangrijk vind. Zo’n traject is erg intens met alle groei die ik doormaak dus dat er daarnaast ook gelachen wordt maak het ook luchtig.

Ondanks dat ik vol zat in mijn agenda heb ik constante groei ervaren. Aan de ene kant in een stuk kennis en kunde rondom marketing en sales die zij constant spiegelt naar ontwikkelpunten. Marketing is niet moeilijk, maar is onlosmakelijk verbonden met persoonlijke onzekerheden. Ik kwam er al snel achter dat je kennis wat betreft marketing versterkt kan worden, maar dat de allergrootste win in de persoonlijk groei daaronder zit. Het afgelopen half jaar is mijn vertrouwen hierin dan ook enorm toegenomen.

Ik ervaarde verwarring met wat en waar naar ik toe wilde. Nu is het helder wat ik wil, hoe mijn aanbod eruit ziet en creëer ik echt een bedrijf en leven op mijn voorwaarden. Ook schoot mijn aanbod alle kanten op en liet ik me erg beïnvloeden van hoe het zou moeten horen volgens de markt. Tamara heeft me laten zien wat mijn toegevoegde waarde is met een bijpassende prijs. Hierdoor kon ik een heel ander productaanbod en verdienmodel creëren met een tienvoudige van de prijs wat ik eerst vroeg.

Ze is altijd bereikbaar voor vragen. Bij een error kan je haar contacten en haalt ze je er uit waardoor je meteen weer door kunt. Super waardevol en omdat ik nog veel potentie zie heb ik met vertrouwen en zin mijn traject verlengd.

“Ik creëer echt een bedrijf en leven op mijn voorwaarden met een aanbod met een tienvoudige van de prijs dat ik eerst vroeg.”

schermafbeelding-2022-01-17-om-22.09.24

“Ik creëer echt een bedrijf en leven op mijn voorwaarden met een aanbod met een tienvoudige van de prijs dat ik eerst vroeg.”

Mandy van Schie
Leiderschap- en teamcoach

 

Tamara is goed in staat om mijn persoonlijke essentie boven water te halen en op die manier mijn bedrijf uit te bouwen. Op een manier die echt bij mij past. Ze is echt van cut the trap en vertel me hoe het echt zit. Je komt niet weg met een verhaal bij haar, waardoor ik accountable blijf aan het leven en bedrijf wat ik wil creëren.

Tamara is een open persoon en daarmee creëert ze direct vertrouwen in de relatie. Daarnaast is ze ook gezellig. Iets wat ik erg belangrijk vind. Zo’n traject is erg intens met alle groei die ik doormaak dus dat er daarnaast ook gelachen wordt maak het ook luchtig.

Ondanks dat ik vol zat in mijn agenda heb ik constante groei ervaren. Aan de ene kant in een stuk kennis en kunde rondom marketing en sales die zij constant spiegelt naar ontwikkelpunten. Marketing is niet moeilijk, maar is onlosmakelijk verbonden met persoonlijke onzekerheden. Ik kwam er al snel achter dat je kennis wat betreft marketing versterkt kan worden, maar dat de allergrootste win in de persoonlijk groei daaronder zit. Het afgelopen half jaar is mijn vertrouwen hierin dan ook enorm toegenomen.

Ik ervaarde verwarring met wat en waar naar ik toe wilde. Nu is het helder wat ik wil, hoe mijn aanbod eruit ziet en creëer ik echt een bedrijf en leven op mijn voorwaarden. Ook schoot mijn aanbod alle kanten op en liet ik me erg beïnvloeden van hoe het zou moeten horen volgens de markt. Tamara heeft me laten zien wat mijn toegevoegde waarde is met een bijpassende prijs. Hierdoor kon ik een heel ander productaanbod en verdienmodel creëren met een tienvoudige van de prijs wat ik eerst vroeg.

Ze is altijd bereikbaar voor vragen. Bij een error kan je haar contacten en haalt ze je er uit waardoor je meteen weer door kunt. Super waardevol en omdat ik nog veel potentie zie heb ik met vertrouwen en zin mijn traject verlengd.

Marco Brienissen
BASE Lifstyle

Van een ‘one man show’ naar een bedrijf met een team waarin ieder teamlid met gemak (en plezier) het nieuwe aanbod verkoopt, de conversieratio ging van 70% naar 95%. We hebben nu een super simpel en helder bedrijf waarbij iedereen snapt wat hij/zij doet. De investering heb ik veelvoudig terugverdiend en we werken nu met een verdienmodel vanuit onze kernwaarden, wat enorm van toegevoegde waarde is voor onszelf en onze klanten. Ik raad je echt aan om met Tamara samen te werken.

Praktische informatie

  • We starten het traject met een live kick-off van drie uur op locatie in Wageningen. Hierbij gaan we aan de slag met jouw Essentie Statement. Hét fundament om het leven te creëren wat je echt wil hebben.
  • Elke twee weken hebben we een Business Essence Call van 45 minuten waarbij we je plannen betreft je aanbod, strategie en niche aanscherpen, maar ook focus en helderheid creëren wanneer je in staat van verwarring verkeerd. Happens to the best.
  • As we speak ben ik met de ontwikkeling bezig van een online kennisbank (geen online programma) waar je verdieping kan vinden op verschillende thema’s. Je blijft een jaar toegang houden tot de omgeving.
  • I’m in your pocket. Je hoeft nooit ergens meer mee te blijven hangen. Je hebt toestemming mij onbeperkt (maar redelijkerwijs) te appen en te mailen met vragen, feedback op teksten en dergelijke.

Dansend door je bedrijf

Ik ben ervan overtuigd dat ondernemen geen trucje is. Het gaat om het ontdekken en van jouw unieke drijfveren en behoeftes; en dat samenbrengen in een bedrijf dat in lijn is met jouw essentie.

 • Regie nemen over jouw bedrijf. Je bent ondernemer en geen werknemer van jezelf.
 • Snappen dat je bedrijf geen einddoel is maar een middel voor jou en je klant.
 • Prijzen vragen waar jij als een malle voor gaat staan en die de waarde van het resultaat dat je verkoopt ook echt vertegenwoordigt.
 • Ongeacht het resultaat ondernemen, waarbij je gaat ervaren dat dát je het meeste oplevert.
 • Snappen wie je bent in essentie, waardoor je vanuit je kernwaarden gaat leven in plaats vanuit angst en de waan van de dag.

Op deze manier kan jij een bedrijf bouwen en groeien wat volledig authentiek voelt en jou de exitement, omzet en vrijheid geeft die je graag wilt.

Investering

8997,- exclusief BTW.
Betalen in termijnen is mogelijk.

Praktische informatie

  • We starten het traject met een live kick-off van drie uur op locatie in Wageningen. Hierbij gaan we aan de slag met jouw Essentie Statement. Hét fundament om het leven te creëren wat je echt wil hebben.
  • Elke twee weken hebben we een Business Essence Call van 45 minuten waarbij we je plannen betreft je aanbod, strategie en niche aanscherpen, maar ook focus en helderheid creëren wanneer je in staat van verwarring verkeerd. Happens to the best. 
  • As we speak ben ik met de ontwikkeling bezig van een online kennisbank (geen online programma) waar je verdieping kan vinden op verschillende thema’s. Je blijft een jaar toegang houden tot de omgeving.
  • I’m in your pocket. Je hoeft nooit ergens meer mee te blijven hangen. Je hebt toestemming mij onbeperkt (maar redelijkerwijs) te appen en te mailen met vragen, feedback op teksten en dergelijke.

Dansend door je bedrijf

Ik ben ervan overtuigd dat ondernemen geen trucje is. Het gaat om het ontdekken en van jouw unieke drijfveren en behoeftes; en dat samenbrengen in een bedrijf dat in lijn is met jouw essentie.

 • Regie nemen over jouw bedrijf. Je bent ondernemer en geen werknemer van jezelf.
 • Snappen dat je bedrijf geen einddoel is maar een middel voor jou en je klant.
 • Prijzen vragen waar jij als een malle voor gaat staan en die de waarde van het resultaat dat je verkoopt ook echt vertegenwoordigt.
 • Ongeacht het resultaat ondernemen, waarbij je gaat ervaren dat dát je het meeste oplevert.
 • Snappen wie je bent in essentie, waardoor je vanuit je kernwaarden gaat leven in plaats vanuit angst en de waan van de dag.

Op deze manier kan jij een bedrijf bouwen en groeien wat volledig authentiek voelt en jou de exitement, omzet en vrijheid geeft die je graag wilt.

Investering

8997,- exclusief BTW.
Betalen in termijnen is mogelijk.