Mooie woorden van klanten waar ik eerder mee werkte.

Roos van der Meijden Avatar
Roos van der Meijden
Duurzame opruimcoach
Toen ik Tamara sprak, klikte het voor mij meteen. Beide zijn we gevoelsmensen en zij geeft mij super veel vertrouwen. In het feit dat ik dingen kan en dat ik goed ben in wat ik doe. Sinds Tamara mijn coach is, blijf ik niet lang piekeren of hangen in dingen maar weet ik dat wat ik doe, ook een goede stap is voor mijn bedrijf. Hoe eng ik dat zelf soms ook vind. Ik bestorm Tamara af en toe met ontzettend veel vragen maar zij geeft mij altijd eerlijk en duidelijk antwoord: echt waar je iets mee kan! Na haar berichten kan en wil ik altijd verder en ben ik trots op mezelf als ik dingen heb gedaan. Zonder haar had ik niet de stappen genomen, die ik nu heb mogen maken. Ik heb dan ook niet voor niets mijn traject met super veel enthousiasme verlengd: daar hoefde ik echt niet over te twijfelen!
lees meer
Annemieke Heller Avatar
Annemieke Heller
Schrijfcoach
Wat heb ik genoten van mijn traject met Tamara. De uitkomst van deze maanden ging al mijn verwachtingen te boven. Heel eerlijk gezegd hield de prijs me in eerste instantie tegen, maar dat was nergens voor nodig! In twee maanden tijd ging ik van 'een vaag idee' naar een bedrijf waarmee ik het hele traject alweer had terugverdiend voor het goed en wel was afgerond! Om nog maar te zwijgen over alle verdere kennis die ik dankzij Tamara zelf en haar online leeromgeving heb opgestoken en de persoonlijke ontwikkeling die ik doormaakte.
Tamara weet altijd op de juiste momenten de goede vragen te stellen waardoor je weer weet wat je moet doen. Soms liefdevol confronterend, precies wanneer je het nodig hebt om de juiste kant op te gaan. Ik kon dan ook niet anders dan een vervolgtraject met haar aangaan 🥰
lees meer
Merel van Vugt Avatar
Merel van Vugt
Mindset coach
Ik heb de business coaching met Tamara als heel prettig ervaren. Ze is erg begaan met je, is zeer toegankelijk en erg scherp. Ze heeft mij ontzettend veel geleerd. Ik denk dat ik de afgelopen weken de lessen van 1 jaar doorleefd heb. 😉 Heel waardevol! Ik vind Tamara een lief mens. Ze geeft je nooit het gevoel dat je struggles vreemd zijn. Ze is streng wanneer dit moet en geeft je dan een duwtje in de goede richting. Hele fijne ervaring!
lees meer
Nicole Kroes Avatar
Nicole Kroes
Voedingscoach
Tamara’s sales-cursus kwam voor mij op het juiste moment en naar aanleiding daarvan besloot ik in haar groepsprogramma te stappen. Tijdens dit traject heb ik enorme stappen gemaakt in mindset. Ik vind het fijn dat Tamara me op die stappen wijst en ik me op die manier bewust word van de groei die ik doormaak. Tamara kan zich goed inleven en kijkt echt naar mij als persoon. Ze ziet mijn blokkades en met haar kennis en ervaring weet ze precies wat ik op een bepaald moment nodig heb om een volgende stap te kunnen zetten. Dat motiveert mij dan enorm om weer aan de slag te gaan. Ik heb het gevoel dat ik in korte tijd veel heb geleerd en dat zorgt ervoor dat ik alleen nog maar meer wil leren. Dat is dan ook de reden dat ik de coaching heb verlengd. Kortom, ik ben ontzettend blij met Tamara als business coach.
lees meer
Ellen Persijn Avatar
Ellen Persijn
Full Circle Coaching
Tamara kwam net op het juiste moment op mijn pad, haar coaching gaat zowel over jou als mens en als ondernemer. Dankzij haar ben ik sneller beginnen schalen, met meetbaar betere omzetcijfers. Ik had plots structuur en overzicht. Daarnaast kreeg ik mijn visie over wat ik wil in de wereld zetten echt helder. Bedankt Tamara!
lees meer
Josien Harder Avatar
Josien Harder
Online marketing coach
Ik heb eindelijk helder wat ik wil, wat ik leuk vind en hoe ik daar een product van heb kunnen maken, en dat is waar jij me enorm mee hebt geholpen. Zonder jou had mijn bedrijf niet bestaan hoe het vandaag de dag is en zat ik nog steeds te dromen en te malen in m'n hoofd. Dus duizend maal dank!
lees meer
Sarah De Groof Avatar
Sarah De Groof
Succescoach
Tamara heeft een heel fijne manier van coachen. Ze biedt inzichten aan waardoor ik een hele goede vertaalslag kan maken naar mijn klanten. Ze denkt echt met je mee, is creatief en goed bereikbaar. Een aanrader voor coaches!
lees meer
Mariëlle Avatar
Mariëlle
The Green Guide, The Green Guide
Ik koos voor een business programma bij Tamara, omdat ik mijn bedrijf graag verder wilde opbouwen. Omdat ik al enkele jaren blog had ik al een mooi bereik, maar ik was net begonnen met coaching en wilde dit goed aanpakken om meer en vooral ook de juiste klanten aan te trekken. De modules zijn lekker breed (aanbod, maar ook content en sales) maar juist allemaal heel belangrijk samen. Dat vond ik zelf een erg fijne combi! Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van de 'e-mail hulp', waar ik veel aan heb gehad.Tamara heeft me geholpen om een aanbod op te stellen mét de prijs die het waard is (dat had ik eerder nooit durven vragen). En met als resultaat dat mijn pilot traject vol was! Het was erg fijn dat Tamara van de buitenkant kon mee kijken en wist aan te wijzen aan welke knoppen te draaien, want dat zie je vaak zelf niet meer als je er middenin zit. Ze bood de juiste hoeveelheid 'confrontatie' die soms nodig is, maar juist ook steun. Ik vind haar combi van praktisch en mindset en ook spiritualiteit (zonder zweverig te zijn) heel fijn! Thanks Tamara 🙂
lees meer
Maudy de Bruin Avatar
Maudy de Bruin
Health coach & trainer
De beste investering die ik in 2 jaar tijd gedaan heb...2 jaar lang heb ik mijn 'bedrijfje' als bijbaan gezien, maar met de coaching van Tamara is dat wel veranderd. Ik leef nu van mijn onderneming, en ik had nooit durven dromen dat ik dat in zo'n korte tijd kon waarmaken! Tamara hielp mij hierin te geloven, en hielp me met het durven van stappen zetten. Tamara geeft mij het gevoel dat ik het niet alleen hoef te doen, ondernemen doe ik met haar aan mijn zijde. We hebben samen zulke grote sprongen gemaakt en mijn bedrijf blijft maar groeien. Ik geloof en vertrouw op Tamara's advies en ik zie haar als expert op het gebied van ondernemen en marketing en sales. Niet alleen in mijn onderneming, maar ook op persoonlijk vlak geeft ze me nieuwe en waardevolle inzichten. Ik vind het fijn dat het bij Tamara niet alleen om cijfertjes gaat, maar vooral over ondernemen vanuit je passie en gevoel. Van belemmerende overtuigingen maakt zij mij bewust en we zoeken samen hoe we deze kunnen tackelen. Dit coachingstraject haalt het beste in mij naar boven. Ik zou iedere ondernemer Tamara aanraden!
lees meer
Marleen Westland Avatar
Marleen Westland
Huidcoach
De coaching van Tamara was precies wat ik nodig had! Met haar aanstekelijke enthousiasme, humor, kennis en liefde ben ik sinds de start van mijn bedrijf binnen drie maanden enorm gegroeid in mindset en op persoonlijk vlak. Stappen die ik eerder nooit zou durven maken worden door coaching met Tamara zo veel makkelijker en fijner! Haar talent helpt je bedrijf doen groeien, uitdagen en te kijken wat er vanuit jou bij je past.
lees meer
Sylvia Faasse Avatar
Sylvia Faasse
Na 3,5 jaar freelancen vond ik dat het tijd werd voor een business coach om mijn design studio naar ’the next level’ te tillen. Altijd lastig kiezen (er is tegenwoordig zoveel aanbod) - maar ik heb geen moment spijt van mijn keuze gehad! Tamara is oprecht, betrokken en heeft me dat extra ‘duwtje’ gegeven wat ik nodig had. Ze heeft talent voor ‘coaching’ wat resulteert in klanten die snel groeien op zowel persoonlijk + business vlak. Onwijs veel dank!
lees meer
Denise van Duren Avatar
Denise van Duren
Bruids- en branding fotograaf
Elke vrouwelijke ondernemer die vast zit in haar bedrijf en niet meer weet hoe ze moet groeien kan ik een coachingstraject met Tamara aanraden! Tamara weet precies aan te stippen waar het zeer doet en welke stappen je kunt zetten om die pijnpunten op te lossen. Ze denkt proactief mee met alles wat je doet, is heel geduldig, maar geeft je ook een flinke schop onder je kont als je hem nodig hebt. En gosh, die had ik af en toe nodig.

Tijdens mijn eerste traject heb ik zoveel geleerd en heb ik ook op persoonlijk vlak zoveel stappen gezet, dat dat naar meer smaakte. Een tweede traject volgde en die samenwerking verliep weer zo fijn dat ik ook een derde traject heb gevolgd. En ik kan je oprecht vertellen dat dit de beste investering is die ik ooit heb gedaan. In die drie trajecten ben ik gegroeid van een parttime ondernemer met een 'alles pakken wat je pakken kan' mentaliteit naar een FULLTIME ondernemer in een niche waar ik dolgelukkig van word.

Dankjewel lieve Tamara. Ik heb dit jaar een ongelofelijke reis doorgemaakt. En dat had ik zonder jouw hulp niet voor elkaar gekregen.
lees meer