Reviews

Ik heb de businesscoaching met Tamara als heel prettig ervaren. Ze is erg begaan met je, is zeer toegankelijk en erg scherp. Ze heeft mij ontzettend veel geleerd. Ik denk dat ik de afgelopen 6 weken de lessen van 1 jaar doorleefd heb. 😉 Heel waardevol! Ik vind Tamara een lief mens. Ze geeft je nooit het gevoel dat je struggles vreemd zijn. Ze is streng wanneer dit moet en geeft je dan een duwtje in de goede richting. Hele fijne ervaring!

Merel van Vugt – Mindset Coach
https://meerlol.nl

Tamara’s sales-cursus kwam voor mij op het juiste moment en naar aanleiding daarvan besloot ik deel te nemen aan het Learn & Get Ready Program. Tijdens dit traject heb ik enorme stappen gemaakt in mindset. Ik vind het fijn dat Tamara me op die stappen wijst en ik me op die manier bewust word van de groei die ik doormaak. Tamara kan zich goed inleven en kijkt echt naar mij als persoon. Ze ziet mijn blokkades en met haar kennis en ervaring weet ze precies wat ik op een bepaald moment nodig heb om een volgende stap te kunnen zetten. Dat motiveert mij dan enorm om weer aan de slag te gaan. Ik heb het gevoel dat ik in korte tijd veel heb geleerd en dat zorgt ervoor dat ik alleen nog maar meer wil leren. Dat is dan ook de reden dat ik binnenkort begin met het Next Level Program. Kortom, ik ben ontzettend blij met Tamara als businesscoach.

Nicole Kroes – Voedingsdeskundige
https://goeddoorfood.nl

De coaching van Tamara was precies wat ik nodig had! Met haar aanstekelijke enthousiasme, humor, kennis en liefde ben ik sinds de start van mijn bedrijf binnen 3 maanden enorm gegroeid in mindset en op persoonlijk vlak. Stappen die ik eerder nooit zou durven maken worden door coaching met Tamara zo veel makkelijker en fijner! Haar talent helpt je bedrijf te doen groeien, uitdagen en te kijken wat er vanuit jou bij je past.

Marleen Westland – Huidcoach
https://huidsalonwestland.nl

Na 3.5 jaar freelancer vond ik dat het tijd werd voor een business coach om mijn design studio naar ‘the next level’ te tillen. Altijd lastig kiezen (er is tegenwoordig zoveel aanbod) – maar ik heb geen moment spijt van mijn keuze gehad! Tamara is oprecht, betrokken en heeft me dat extra ‘duwtje’ gegeven wat ik nodig had. Ze heeft talent voor ‘coaching’ wat resulteert in klanten die snel groeien op zowel persoonlijk + business vlak. Onwijs veel dank!

Sylvia Faasse – Visual designer + Interior stylist
https://screative.co/

Toen ik Tamara sprak, klikte het voor mij meteen. Beide zijn we gevoelsmensen en zij geeft mij super veel vertrouwen. In het feit dat ik dingen kan en dat ik goed ben in wat ik doe. Sinds Tamara mijn coach is, blijf ik niet lang piekeren of hangen in dingen maar weet ik dat wat ik doe, ook een goede stap is voor mijn bedrijf. Hoe eng ik dat zelf soms ook vind. Ik bestorm Tamara af en toe met ontzettend veel vragen maar zij geeft mij altijd eerlijk en duidelijk antwoord: echt waar je iets mee kan! Na haar berichten kan en wil ik altijd verder en ben ik trots op mezelf als ik dingen heb gedaan. Zonder haar had ik niet de stappen genomen, die ik nu heb mogen maken. Ik heb dan ook niet voor niets mijn traject met super veel enthousiasme verlengd: daar hoefde ik echt niet over te twijfelen!

Roos van der Meijden – Duurzame kledingcoach
https://www.preownedbyroos.nl/