SALES & MONEY
MASTERY DASHBOARD

Voor meer helderheid in je cijfers zodat je de juiste acties blijft doen om je omzet- en winstdoel te behalen.

Investering: €87 euro excl. BTW

SALES & MONEY
MASTERY DASHBOARD

Voor meer helderheid in je cijfers zodat je de juiste acties blijft doen om je omzet- en winstdoel te behalen.

Investering: €87 euro excl. BTW

Het Sales & Money Mastery Dashboard is speciaal voor kennisondernemers en ondernemers met een behapbaar productaanbod die in één oogopslag inzicht willen in hun cijfers op basis van de verkopen die je gedaan hebt. Een simpel en eenvoudig dashboard zodat ook jij zonder gedoe easypeasy je doelen kan inzien je en sales kan bijhouden. Dat levert je tijd, rust en focus op!

In mijn zoektocht naar een overzichtelijk dashboard voor mijn omzet, kosten en winstcijfers stuitte ik steeds op:

 • Ingewikkelde excelsheets.
 • Gemaakt voor bedrijven met een mega groot productaanbod.
 • Allerlei cijfers waar ik niet mee werk en de boel onnodig complex maken.

Daarnaast miste er voor mij een essentieel onderdeel. Het tracken van je sales. De planning en wat je daadwerkelijk verkoopt, zodat je dat direct in je omzet en winst terugziet.

Dit kan véél makkelijker, leuker en doelgerichter!

Na de zoveelste zoektocht naar een helder overzicht nam ik het hef in eigen hand en ontwikkelde ik een dashboard speciaal voor kennis- en dienstverlenende ondernemers met een behapbaar productaanbod.

Allemaal voor meer inzicht in je:

✅Omzetdoel en hoever je bent met het behalen ervan

✅De kosten die je maakt

✅De winst die je overhoudt per maand, kwartaal en per jaar

Super logisch, begrijpbaar én simpel ingericht op basis van je verkopen. Zodat je precies ziet hoeveel verkopen je nog hebt te doen om je doelen te behalen.

review-sylvia-faasse
Sylvia Faasse – Graphic Designer
Screative

“Wat een fijn dashboard. Echt heel makkelijk in gebruik. Ik open ‘m met plezier wanneer ik mijn administratieuurtje heb en zie dan direct mijn progressie. Niet alleen handig, het motiveert ook enorm!”

Maudy de Bruin – Health Coach
Fit With Us

“Ik ben absoluut geen Excelfan, maar het Sales & Money Mastery Dashboard geeft zoveel duidelijkheid. Het is echt een verademing om mee te werken. Sluit perfect aan bij mijn bedrijf en kan zo super goed sturen op mijn doelen.”

Het Sales & Money Mastery Dashboard is speciaal voor kennisondernemers en ondernemers met een behapbaar productaanbod die in één oogopslag inzicht willen in hun cijfers op basis van de verkopen die je gedaan hebt. Een simpel en eenvoudig dashboard zodat ook jij zonder gedoe easypeasy je doelen kan inzien je en sales kan bijhouden. Dat levert je tijd, rust en focus op!

In mijn zoektocht naar een overzichtelijk dashboard voor mijn omzet, kosten en winstcijfers stuitte ik steeds op:

 • Ingewikkelde excelsheets.
 • Gemaakt voor bedrijven met een mega groot productaanbod.
 • Allerlei cijfers waar ik niet mee werk en de boel onnodig complex maken.

Dit kan véél makkelijker, leuker en doelgerichter!

Na de zoveelste zoektocht naar een helder overzicht nam ik het hef in eigen hand en ontwikkelde ik een dashboard speciaal voor kennis- en dienstverlenende ondernemers met een behapbaar productaanbod.

Allemaal voor meer inzicht in je:

✅Omzetdoel en hoever je bent met het behalen ervan

✅De kosten die je maakt

✅De winst die je overhoudt per maand, kwartaal en per jaar

Super logisch, begrijpbaar én simpel ingericht op basis van je verkopen. Zodat je precies ziet hoeveel verkopen je nog hebt te doen om je doelen te behalen.

review-sylvia-faasse
Sylvia Faasse – Graphic Designer
Screative

“Wat een fijn dashboard. Echt heel makkelijk in gebruik. Ik open ‘m met plezier wanneer ik mijn administratieuurtje heb en zie dan direct mijn progressie. Niet alleen handig, het motiveert ook enorm!”

Maudy de Bruin – Health Coach
Fit With Us

“Ik ben absoluut geen Excelfan, maar het Sales & Money Mastery Dashboard geeft zoveel duidelijkheid. Het is echt een verademing om mee te werken. Sluit perfect aan bij mijn bedrijf en kan zo super goed sturen op mijn doelen.”

Het Sales & Money Mastery Dashboard is wat voor jou als:

 • Hoofdrekenen niet je hobby is ?
 • Je in één oogopslag wilt zien wat je sales met je doelen doen
 • Je max 6 producten/diensten verkoopt
 • Je eigenlijk geen fan van Excel bent (no worries alles werkt automatisch).

Investering: €87 euro excl. BTW

Het Sales & Money Mastery Dashboard is wat voor jou als:

 • Hoofdrekenen niet je hobby is ?
 • Je in één oogopslag wilt zien wat je sales met je doelen doen
 • Je max 6 producten/diensten verkoopt
 • Je eigenlijk geen fan van Excel bent (no worries alles werkt automatisch).

Investering: €87 euro excl. BTW

Josien Harder Avatar
Josien Harder
10/29/2020
Ik heb eindelijk helder wat ik wil, wat ik leuk vind en hoe ik daar een product van heb kunnen maken, en dat is waar jij me enorm mee hebt geholpen. Zonder jou had mijn bedrijf niet bestaan hoe het vandaag de dag is en zat ik nog steeds te dromen en te malen in m'n hoofd. Dus duizend maal dank!
Lees verder
Denise van Duren Avatar
Denise van Duren
10/29/2020
Elke vrouwelijke ondernemer die vast zit in haar bedrijf en niet meer weet hoe ze moet groeien kan ik een coachingstraject met Tamara aanraden! Tamara weet precies aan te stippen waar het zeer doet en welke stappen je kunt zetten om die pijnpunten op te lossen. Ze denkt proactief mee met alles wat je doet, is heel geduldig, maar geeft je ook een flinke schop onder je kont als je hem nodig hebt. En gosh, die had ik af en toe nodig.
Tijdens mijn eerste traject heb ik zoveel geleerd en heb ik ook op persoonlijk vlak zoveel stappen gezet, dat dat naar meer smaakte. Een tweede traject volgde en die samenwerking verliep weer zo fijn dat ik ook een derde traject heb gevolgd. En ik kan je oprecht vertellen dat dit de beste investering is die ik ooit heb gedaan. In die drie trajecten ben ik gegroeid van een parttime ondernemer met een 'alles pakken wat je pakken kan' mentaliteit naar een FULLTIME ondernemer in een niche waar ik dolgelukkig van word.
Dankjewel lieve Tamara. Ik heb dit jaar een ongelofelijke reis doorgemaakt. En dat had ik zonder jouw hulp niet voor elkaar gekregen.
Lees verder
Ellen Persijn Avatar
Ellen Persijn
1/01/1970
Tamara kwam net op het juiste moment op mijn pad, haar coaching gaat zowel over jou als mens en als ondernemer. Dankzij haar ben ik sneller beginnen schalen, met meetbaar betere omzetcijfers. Ik had plots structuur en overzicht. Daarnaast kreeg ik mijn visie over wat ik wil in de wereld zetten echt helder. Bedankt Tamara!
Lees verder