Een salesgesprek is één van de meest waardevolle mogelijkheden waarin jij vanuit jouw eigen kracht een ander kan helpen en een echte impact kan maken.

Download hieronder mijn Short Guide Sales met 10 bewezen sales-changing tips voor een integer verkoopgesprek.

*Je kan je elk moment weer afmelden. Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees er gerust meer over in mijn Privacy Policy.

Een salesgesprek is één van de meest waardevolle mogelijkheden waarin jij vanuit jouw eigen kracht een ander kan helpen en een echte impact kan maken.

Download hieronder mijn Short Guide Sales met 10 bewezen sales-changing tips voor een integer verkoopgesprek.

Sales is een dingetje. Iedere ondernemer weet dat je het nodig hebt en aan de andere kant ligt er een lading op. Als je maar niet opdringerig bent óf zo overkomt. En zelfs al ben je ervan overtuigd dat je met sales een ander kan helpen, dan nog blijft het voor velen een uitdaging om met veel plezier en op een integere manier een salesgesprek te voeren.

Pas als het resultaat van een salesgesprek niet meer leidend is, is er ruimte voor succesvolle sales. Dan kan je volledig je authentieke zelf zijn en volledig van het gesprek genieten.

Na het lezen van deze Short Guide Sales, weet je precies wat ervoor nodig is om met vertrouwen én op een integere manier een verkoopgesprek te voeren, zodat je daadwerkelijk meer gaat verkopen.

ts-sales-guide-mock-up
ts-sales-guide-mock-up

Sales is een dingetje. Iedere ondernemer weet dat je het nodig hebt en aan de andere kant ligt er een lading op. Als je maar niet opdringerig bent óf zo overkomt. En zelfs al ben je ervan overtuigd dat je met sales een ander kan helpen, dan nog blijft het voor velen een uitdaging om met veel plezier en op een integere manier een salesgesprek te voeren.

Pas als het resultaat van een salesgesprek niet meer leidend is, is er ruimte voor succesvolle sales. Dan kan je volledig je authentieke zelf zijn en volledig van het gesprek genieten.

Na het lezen van deze Short Guide Sales, weet je precies wat ervoor nodig is om met vertrouwen én op een integere manier een verkoopgesprek te voeren, zodat je daadwerkelijk meer gaat verkopen.

Maudy de Bruin Avatar
Maudy de Bruin
De short-guide Sales is een waardevol document wat nieuwe inzichten geeft in sales. Sales voelde altijd als ‘pusherig’ en ‘aansmeren’, ik was bang mijn prijs te noemen en durfde geen kritische vragen te stellen aan mijn potentiele klant. Wanneer de zoveelste potentiele klant ‘nee’ zei, voelde ik mij teleurgesteld: wat doe ik verkeerd? Tamara heeft me geleerd in te zien dat een nee juist een cadeautje is. Sales is niet aansmeren, sales is anderen helpen. Anderen helpen is mijn missie als ondernemer.
lees meer
11/03/2020
Nicole Kroes Avatar
Nicole Kroes
In de Short Guide Sales van Tamara wordt duidelijk dat sales niet gaat om aansmeren, maar om helpen. Als je sales op die manier benadert, wordt het veel leuker en kun je je oprecht focussen op de belangen van jouw potentiële klant. Ik heb hier veel aan tijdens het voeren van mijn verkoopgesprekken. Ik sta hier nu met een ander gevoel in dan eerst. Ook als ik uiteindelijk niets verkoop, zie ik de waarde van het gesprek in en blijf ik dicht bij mezelf.
lees meer
11/03/2020
Marlou Rozeboom Avatar
Marlou Rozeboom
De Short Guide Sales heeft me even stil laten staan bij hoe ik zelf naar sales kijk en verkoopgesprekken in ga. Tamara geeft in haar guide ook fijne tips die lekker concreet zijn. Dat twijfel bij een potentiele klant niet per definitie aan jouw aanbod ligt, maar mogelijk ook aan het (gebrek) aan vertrouwen in zichzelf was voor mij een eye-opener. Ik had al best een fijne relatie met sales, maar met deze guide ga ik de volgende keer alsnog mijn verkoopgesprek anders voorbereiden en met meer vertrouwen tegemoet. Dus dankjewel Tamara!
lees meer
11/03/2020
Tarinda Straver Avatar
Tarinda Straver
Wat een fijne en duidelijke gids! De mindsetopdracht zet je aan het nadenken. Ik vond de 10 tips heel sterk en doordat Tamara ze zo praktisch maakt, zijn ze ook meteen toe te passen!
lees meer
11/03/2020
Sylvia Faasse Avatar
Sylvia Faasse
De Short Guide Sales van Tamara is een goede mix tussen toepasbare tips en mindset. Ik heb al lange tijd geen moeite meer met sales en toch gaf deze guide mij nieuwe inzichten.
lees meer
11/04/2020
Suzanne van Beek Avatar
Suzanne van Beek
De Sales Guide van Tamara liet mij inzien dat verkopen niet een zakelijk salespraatje hoeft te zijn, dat je niet push-erig hoeft over te komen. Verkopen is mijn klant helpen om hun doelen te kunnen bereiken. Verkopen is je talent inzetten om een ander naar een hoger level te leiden. Verkopen is een probleem helpen oplossen. De tips uit Tamara’s guide hielpen mij om mijn mindset te shiften. Zodat een sales-gesprek niet een schreeuwerig verkooppraatje wordt, maar een moment van hulp waar ook nog mogelijk een toffe samenwerking uit voort kan komen. En als een gesprek niet zo loopt als ik had gehoopt, dat je er dan ook weer van leert. Het is dus altijd een win in plaats van een verlies.
lees meer
11/03/2020

Meer ‘ja’s’ al in het verkoopgesprek!

*Je kan je elk moment weer afmelden. Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees er gerust meer over in mijn Privacy Policy.

Meer ‘ja’s’ al
in het
verkoopgesprek!

*Je kan je elk moment weer afmelden. Ik ga zorgvuldig om met jouw gegevens. Lees er gerust meer over in mijn Privacy Policy.