Gratis Training Authentic Sales

Meer ja’s al in het verkoopgesprek. Integer en authentiek. Niet pushen of aansmeren, maar puur als jezelf je verkopen boosten.

Ik deel al mijn ervaringen, lessen en tips met je + de “trucjes” die toch authentiek zijn in de gratis training Authentic Sales. Doe je mee?

Gratis Training Authentic Sales

Meer ja’s al in het verkoopgesprek. Integer en authentiek. Niet pushen of aansmeren, maar puur als jezelf je verkopen boosten.

Ik deel al mijn ervaringen, lessen en tips met je + de “trucjes” die je toch authentiek zijn in de gratis training Authentic Sales. Doe je mee?

Sales is niet moeilijk

De meeste coaches, therapeuten, en trainers vinden sales het vervelendste aspect van het hebben van een eigen bedrijf. Je bent natuurlijk veel liever met je eigen vak bezig dan het moeten binnenhalen van klanten.

Ik snap je helemaal, ik associeerde sales ook altijd met opdringerig en aansmeren. Vooral in mijn vroegere (korte loondienst carrière) waar het om KPI’s draaide en nummertjes. Bah. Niks aan op die manier.

Het voelde zo verkeerd dat ik het in mijn ondernemingen helemaal anders ging doen. Ik wilde per se vanuit mijzelf, mijn echte ik, authentiek verkopen. Zodat het altijd een win-win situatie zou zijn en ik niet op een later moment bang zou zijn door “de mand te vallen” omdat het de techniekjes waren geweest die de ander hadden overtuigd. Nope. Als iemand met mij wil werken, dan dient diegene precies te weten met wie diegene in zee gaat.

Heb jij ook een negatieve associatie met sales? Doet het je denken aan van die foute tell-sell reclames of een autoverkoper? Als dit je imago is van sales dan is het ook gewoon niet leuk, je krijgt het idee dat je iemand iets moet aansmeren.

Gelukkig kan het ook echt anders! Een manier waarbij je 100% jezelf bent en toch een ander kunt overtuigen. Zonder iemand ooit voor het blok hoeven te zetten. Daarnaast is sales één van de meest waardevolle mogelijkheden waarin je juist je vanuit je eigen kracht een ander kan helpen en een echte impact kan maken.

Sales is echt niet moeilijk, zolang je maar weet hoe je bepaalde technieken combineert met puur jezelf blijven. Echt, ik ben zelf een gevoelig type (#hsp), mega intuïtief dus energie is alles voor mij. Als ik merk dat iemand er niet voor “de right reasons” inzit haak ik meteen af. Jij hebt dat vast ook, daarom wil je juist goed overkomen.

Máár, je wil niet telkens een nee ontvangen, uiteindelijk wil je ook naar een volgend level met je business. Je hebt tenslotte grote dromen, je bent ambitieus en je wil ervoor gaan. Herken jij je hier volledig in?

Laat mij je helpen. Ik vind het altijd zo bijzonder hoe er in ‘maar’ vier dagen tijd zulke enorme veranderingen kunnen plaatsvinden. Ik gun jou dat 100%, dus schrijf je snel in. Er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Gratis Training Authentic Sales

Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem je krijgt elke dag een opname én een samenvatting in de mail.

Sales is niet moeilijk

De meeste coaches, therapeuten, en trainers vinden sales het vervelendste aspect van het hebben van een eigen bedrijf. Je bent natuurlijk veel liever met je eigen vak bezig dan het moeten binnenhalen van klanten.

Ik snap je helemaal, ik associeerde sales ook altijd met opdringerig en aansmeren. Vooral in mijn vroegere (korte loondienst carrière) waar het om KPI’s draaide en nummertjes. Bah. Niks aan op die manier.

Het voelde zo verkeerd dat ik het in mijn ondernemingen helemaal anders ging doen. Ik wilde per se vanuit mijzelf, mijn echte ik, authentiek verkopen. Zodat het altijd een win-win situatie zou zijn en ik niet op een later moment bang zou zijn door “de mand te vallen” omdat het de techniekjes waren geweest die de ander hadden overtuigd. Nope. Als iemand met mij wil werken, dan dient diegene precies te weten met wie diegene in zee gaat.

Heb jij ook een negatieve associatie met sales? Doet het je denken aan van die foute tell-sell reclames of een autoverkoper? Als dit je imago is van sales dan is het ook gewoon niet leuk, je krijgt het idee dat je iemand iets moet aansmeren.

Gelukkig kan het ook echt anders! Een manier waarbij je 100% jezelf bent en toch een ander kunt overtuigen. Zonder iemand ooit voor het blok hoeven te zetten. Daarnaast is sales één van de meest waardevolle mogelijkheden waarin je juist je vanuit je eigen kracht een ander kan helpen en een echte impact kan maken.

Sales is echt niet moeilijk, zolang je maar weet hoe je bepaalde technieken combineert met puur jezelf blijven. Echt, ik ben zelf een gevoelig type (#hsp), mega intuïtief dus energie is alles voor mij. Als ik merk dat iemand er niet voor “de right reasons” inzit haak ik meteen af. Jij hebt dat vast ook, daarom wil je juist goed overkomen.

Máár, je wil niet telkens een nee ontvangen, uiteindelijk wil je ook naar een volgend level met je business. Je hebt tenslotte grote dromen, je bent ambitieus en je wil ervoor gaan. Herken jij je hier volledig in?

Laat mij je helpen. Ik vind het altijd zo bijzonder hoe er in ‘maar’ vier dagen tijd zulke enorme veranderingen kunnen plaatsvinden. Ik gun jou dat 100%, dus schrijf je snel in. Er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Gratis Training Authentic Sales

Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem je krijgt elke dag een opname én een samenvatting in de mail.

Je bent coach, trainer of een andere kennisondernemer en je helpt jouw klant echt met het verbeteren van zijn of haar leven.

Het is niet enkel je baan, het is je passie of zelfs je purpose. Voelt het verkeerd om veel geld te vragen voor iets wat je met zoveel liefde doet? Zou dat ergens afdoen aan je integriteit?

Ben je klaar met die twijfels? Laat mij vier dagen lang jouw coach zijn en je op een liefdevolle en soms confronterende wijze je blokkades rondom sales omturnen. Tijd voor een nieuwe definitie, nieuwe kennis en nieuwe oprechte technieken zodat jij ook met het grootste gemak én plezier je salesgesprekken gaat voeren.

Onderwerpen waar ik jou vier dagen lang op ga coachen:

 • Wat is sales en wat is het niet.
 • Aan salesgesprekken komen zonder te spammen.
 • Hoe voer je een salesgesprek en hoe ‘close’ je deze.
 • Overtuigingen rondom sales.

Gratis Training Authentic Sales

 • Wil je meer klanten, meer omzet en meer groei?
 • Wil je op een authentieke manier verkoopgesprekken voeren?
 • Wil je meer JA’s ontvangen ál tijdens het gesprek?
 • Hoe werkt verkopen in ons brein?
 • Allemaal zónder pusherig of opdringerig te zijn?

Als je tot hier hebt gelezen dan kan je eigenlijk niet meer ontkennen dat je mee wil doen ;). Daarom zeg ik bij deze; tot de 23ste! Supertof dat je erbij bent. Ik heb er mega veel zin in!

Je bent coach, trainer of een andere kennisondernemer en je helpt jouw klant echt met het verbeteren van zijn of haar leven.

Het is niet enkel je baan, het is je passie of zelfs je purpose. Voelt het verkeerd om veel geld te vragen voor iets wat je met zoveel liefde doet? Zou dat ergens afdoen aan je integriteit?

Ben je klaar met die twijfels? Laat mij vier dagen lang jouw coach zijn en je op een liefdevolle en soms confronterende wijze je blokkades rondom sales omturnen. Tijd voor een nieuwe definitie, nieuwe kennis en nieuwe oprechte technieken zodat jij ook met het grootste gemak én plezier je salesgesprekken gaat voeren.

Onderwerpen waar ik jou vier dagen lang op ga coachen:

 • Wat is sales en wat is het niet.
 • Aan salesgesprekken komen zonder te spammen.
 • Hoe voer je een salesgesprek en hoe ‘close’ je deze.
 • Overtuigingen rondom sales.

Gratis Training Authentic Sales

 • Wil je meer klanten, meer omzet en meer groei?
 • Wil je op een authentieke manier verkoopgesprekken voeren?
 • Wil je meer JA’s ontvangen ál tijdens het gesprek?
 • Hoe werkt verkopen in ons brein?
 • Allemaal zónder pusherig of opdringerig te zijn?

Als je tot hier hebt gelezen dan kan je eigenlijk niet meer ontkennen dat je mee wil doen ;). Daarom zeg ik bij deze; tot de 23ste! Supertof dat je erbij bent. Ik heb er mega veel zin in!

 • Ik zie er nu veel meer de uitdaging van in en hoe je het minder lastig kunt maken! Must see als je moeite hebt met sales, er te weinig van af weet of simpelweg niet leuk vindt.

  Sylvia Faasse
  Sylvia Faasse Branding Designer & Stylist
 • Ik was niet zo’n ster in verkopen en begreep niet goed waar het misging. Tamara weet heel snel de vinger op de zere plek te leggen en achterliggende, saboterende gedachten bij te sturen.

  Lotte
  Lotte Lots of Marketing
 • Ik dacht altijd dat ik iemand iets aansmeerde maar ik help ze juist alleen maar met mijn producten. Je eigen overtuigingen zijn ook goed om naar te kijken.

  Melissa Kanters
  Melissa Kanters
 • Wat zo fijn is, is dat Tamara niet alleen goede informatie deelt maar ook laat zien hoe zij het toepast. Tamara brengt kennis en praktijk samen met een grote dosis enthousiasme.

  Ruth
  Ruth Recipe for Sleep
 • Een salesgesprek was altijd iets engs. Nu zie ik in dat een salesgesprek ook gewoon een gesprek is, en dat dat helemaal niet eng is als je gelooft in wat je zelf te bieden hebt.

  Jade Kerste
  Jade Kerste
 • Sales heeft vaak een beetje een naar imago. Je associeert het al gauw als pusherig en glad. Tamara laat zien dat je sales zo niet moet zien, maar als iemand helpen. Je leert op een hele andere manier met sales omgaan, wat een boost is voor je business.

  PowerdBySanne
  PowerdBySanne

Veelgestelde vragen

Wanneer is de training?

Maandag 23 november t/m 26 november van 10 uur tot 10.45 uur. Het allerbeste is natuurlijk om er live bij te zijn, zodat je actief mee kunt doen en je vragen kunt stellen. Mocht je een dag niet kunnen dan is dat geen ramp! Je ontvangt van elke dag een opname en een samenvatting in de mail.

Voor wie is deze training bedoelt?

Deze training heb ik speciaal ontwikkeld voor mijn ideale klanten; mindset-, lifestyle- en voedingscoaches, trainers, therapeuten, marketeers en andere kennisondernemers die ca. 1 – 3 jaar bezig zijn met ondernemen of de opstart hiervan.

Ik heb een webshop, heeft deze training voor mij ook zin?

Ik geloof absoluut dat deze training voor iedereen die iets verkoopt interessant is, wel zeg ik erbij dat de training vooral gericht is op kennisondernemers zoals; coaches, therapeuten, stylisten, voedingsdeskundige, online marketeers en overige ondernemers die een transformatie teweegbrengen bij hun klanten. Ondernemers waar dus daadwerkelijk een verkoopgesprek plaatsvindt tussen koper en verkoper. Ben jij een ondernemer dat geen programma verkoopt, maar heb je wel veel verkoopgesprekken (of wil je deze graag hebben) dan is de training ook voor jou heel waardevol.

Ik ben pas net begonnen met ondernemen en heb nog nooit wat verkocht, is dat erg?

Sales hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Direct ontdekken hoe je authentiek kunt verkopen kan juist een enorme boost geven. Zo kan je als starter meteen goed beginnen en als je al wat langer onderneemt kan je echt gaan uitbouwen en succesvoller verkopen zonder dat je het gevoel hebt dat je iemand iets moet aansmeren.